Sunday, 16 October 2011

Rindu Kengkawan MADID..

Aduh, lama sungguh cutinya. aku tak rela la duduk di rumah bersendirian tanpa teman.. aku mahu pulang ke MADID kembali. Ya Allah, percepatkanlah masa. aku rindu kengkawan kat MADID..aku duk kat rumah nie macam org gile je..asyik2 on9 facebook je..


Rindu gelagat kawan2 ku..ha3..





wei korang kalau ada aktiviti best2 cite ar kat aku...aku ngah bosan tahap UNTA nie..aduh2...dah la Xanxeverra dah balik...hrm..takde teman yang ingin menemani ku n menghiburkan ati ku!..
T_T... aduh2...kawan2..semua buat kerja sendiri..aku disini hanya melayani kebosanan ku n FB je la jadi teman ku yang setia...

Wednesday, 12 October 2011

Kebosanan Tahap Melampau!~

aaaaahhh~~~ hidupku dah bosan wei!!...kawan2 aku dah bla daa. awat korang tak dok lame sket takde arr bosan.. tapi best arr dok ngan korang..wek!!



lain kali datang lagi erk!..ha3..kepada im,kemey,zaim(cabut)..kaw pown same..klo ada mase datang ar ok!..aku takdak kwn doe dok sni..aku duk macam tunggul je...jom dak MADID meh dtg umah aku..sembang2 or somethings else boleh buat..aku ngah bosan gile nie..selamat la ada FB yang boleh menjadi kawan ku n blog tempat luahan hati ku!..ha3..BOSAN BOSAN BOSAN