Saturday, 4 February 2012

Rombongan Kenduri ~~



4/2 tarikh yang dinanti-nantikan oleh kami ( aku , Azhad , Zaim , Hazim n Wan kati ).. mungkin pada hari itu hari yang terakhir kita jumpa tetapi tak bermakna berakhirnya persahabtan itu. maksud aku sebab cuti MRSM tak sama ngan cuti skolah lain kan.. so maybe susah dah nak jumpa.. tapi yang aku keciannya kat Zaim.. dia takdapat nak follow coz dia ada kat kelantan.. aku tau dia memang nak datang tapi apakan daya~ tapi kat umah hazim tu pergh.. meriah gila.. sebelum pergi rumah hazim.. kami semua pegi rumah Ridzuan dulu coz nak tunggu azhad datang.. so ape lagi kami posing abis kat rumah ridzuan.. tapi gambar kat rumah ridzuan tu tak masuk lagi ngah tunggu Hazim nie.. tapi gambar kat rumah Hazim ada rr.. memang meriah la.. dan itu semua akan menjadi kenangan.. ingat nnt kalau ada kenduri kat umah aku.. aku nak semua kawan2 aku datang okey!! ...tapi aku rasa bahagia sgt kerana aku ngan team aku dapat berkumpul semula~ hrm..


dari Kiri : Hazim , Azhad , Aku , Wan Kati..~~ Best Friends Forever n Ever~~


Waa Hazim bagi cokelat! hahah.. sedap2.. walaupun ada cokelat gingseng! hahah..


Perghh sedap gile makan kat umah Hazim>!! tambah2 ayam tu.. sedap gile.. rasa nak tambah tapi malu! hahaha...


Ha. time nie nak blek dah.. so kami ambik kenangan di rumah hazim sebelum berangkat pulang.~ hrm.. best kowt time nie! hrm.. but dah jd kenangan kan~


time nie dah nak balik.. Wan kati balek dgn Azhad coz barang azhad ada kat rumah Wan kati. huhu.. lepas tu faiz,luqman,amir,iman,karim pergi JJ . aku , alif n ridzuan tak pergi.. aku x pergi coz letih kowt..~~


Sahabat Selamanya.. Walaupun terkena badai, walaupun dipisahkan 100 negara pown kami tetap bersama.. haha.. BEST FRIENDS FOREVER N EVER!!~~ <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3